Isabella Pizzaria

Blåkildevej 26 , Taastrup - 2630

Restaurant
Restaurant Status
LUKKET
Åbningstider
Bedømmelse
Gennemsnitlig Brugervurdering - 1.3 / 4

Maj-Brit Møller 10 month ago

God mad men jeg bestilte maden til 19.30 og den kom 18.40.

Jan Hansen 3 year ago

Kold mad... igen.. Det er ikke fordi maden ikke er god, men der samles så mange ordrer før maden køres ud at maden ikke bare er kold, den har været kold så længe at pommes er slatne og selv det midterste i burgerne er koldt. Det er jo ikke fordi de er dårlige til at lave mad, de virker bare totalt ligeglade med den kritik de får, de er mere normen at maden er kold..

Tina Jørgensen 3 year ago

Har før købt mad hos isabellapizza og det var dengang rigtigt godt. I dag lørdag 25/2-17 blev jeg meget skuffet. Den mest kedelige og tørre flæskestegs sandwich , smagte som gammelt kød, den mest tørre og gamle grill kylling, sej og kedelig. Pizzasandwish kedelig. Et skuffende måltid mad. Øv. Når jeg ved jeg før har fået en rigtig god og saftig kylling med sprødt skind. Meget skuffet.

André Karlsson 4 year ago

Pizza #1 Mexicansk Deep Pan var 50/50 bagt, den ene halvdel var deep mens den anden halvdel nærmest var rå og mindede om Italiensk stil pizza, fyldet var jeg selv nød til at flytte rundt på og meget fedtet. Pizza #2 Americano Deep Pan Udemærket.

Logo

Loading...

{ "applinks": { "apps": [], "details": [ { "appID": "8Y328H7L85.com.product.Eatonline", "paths": ["*"] } ] } }